Cerca nel blog

lunedì 30 gennaio 2012

Per te hyre ne Europe duhet te ndryshojme

Per te hyre ne Europe eshte e domosdoshme nje thirrje e ndergjegjes kolektive e cila duhet te perfshije edhe komportimin individual te shume shqiptareve te cdo krahu politik dhe social. Shume shqiptare duhet te konsiderojne, qe jetojme ne vitet kur: Bota po ndryshon radikalisht. Edhe ne duhet te ndryshojme komportimet tona dhe priteshmerite tona ne sensin europian per te ruajtur perpsektiven tone europiane.

Nessun commento: