Cerca nel blog

venerdì 6 dicembre 2013

Nderim per legjendene Lirise

Le te ndalim nje cast dhe te falenderojme ne heshtje Legjenden  e lirise  Nelson Mandela! Ishte njeriun qe kur nuk reshti se luftuari per nje bote me te mire per te gjithe! Faleminderit Mandela, qe ishe nje shembull i pacmuar ne kete bote te trazuar! Faleminderit qe edhe me ikejn tende ti do jesh perseri ketu perhere, me modelin tend frymezues te sjelljes dhe te udheheqjes, per sa e sa breza te tjere! Bota do te te kujtoj gjate. U prefsh ne paqe Legjenda e Lirise!