Cerca nel blog

giovedì 13 giugno 2013

Pjesemarrja ben diferencen“Bota është rrëmuja që ju shihni jo aq shumë përshkak te  telasheve teshkaktuara nga kriminelët, por nga inercia e drejtëve, të cilët e kuptojnë atë dhe qëndrojnë atje duke bere sehir”. Albart Einstein
Pra që të vendoset  rregulli duhet braktisur indiferenca dhe të zvendosohet ajo me pjesëmarrjen. Kthesa duhet te fillj me zgjedhjet e 23 qershorit: Pjesëmarrja është celësi drejt progresit. Celësi i demokracisë. Pjesëmarrja do të bëj diferencën!