Cerca nel blog

mercoledì 6 maggio 2015

Deficit demokratik?

Normalisht rifreskimet duhet te jene rezultat i nje procesi, jo i nje akti mekanik. Nuk e di ne cilin rast jemi, por nese ka ndodhur rasti i dyte  jemi perballe nje deficiti demokratik. Per nje gje jam e sigurt, qe dy kandidatetet per kryebashkiak te Vlores, nga e majta dhe nga e djathta, japin garanci se do te kemi nje fushate qytetare. Sigurisht ajo duhet te fokusohet tek problemet e zhvillimit si dhe ato fusha te cilat e permiresojne dhe lehtesojne jeten e perditeshme te qytetareve vlonjate. Shpresoj, qe te mos na zhgenjejne. Kane shansin te ndryshojne rroten..Ne kete rast organi vendimarres: keshilli eshte me rol te rendesishem.

Nessun commento: