Cerca nel blog

giovedì 18 luglio 2013

Pak ndjeshmeri!

Eshte e domsodoshme te ngreme zerin. Po prezantohemi si nje shoqeri e pandjeshme! Vetem pak minuta perpara bisade e nje cifti me te cilin u shkembeva ne rruge ishte kjo: Burri me ze hakerrues (i trimeruar si gjel perpara gruas) i thoshte gruas: "degjo bej si te thashe se ndryshe neser erdha dhe te bera copash. S'pyes as per ty as per femijet". Nderkohe gruaja, e cila degjonte me perunjesi, veshtronte me ndrojtje pereth e  vene ne siklete nga ne kalimtaret e rastit!. O zot degjojne apo nuk degjojne keta njerez. Me sa duket gruaja kishte "degjuar",se ishte shume e trembur! Gra mos u perkulni! Tregoni force, dinjitet dhe integritet. Hyra ne fb me mendimin qe te shkruaja nje status per kete pandjeshmeri. Gjeta nderkohe kete njoftim te Erionit dhe  e  ndava shoqeruar me kete koment. Duhet reagim si per cdo anomali tjeter te shoqerise sone edhe per plagene rende te dhunes  ndaj grave.

Nessun commento: